Chambers & Partners heeft zijn jaarlijkse wereldwijde ranglijst van advocatenkantoren en individuele advocaten gepubliceerd. Deze rankings zijn gebaseerd op onafhankelijk onderzoek en feedback van cliënten van de beoordeelde kantoren. VANEPS is in Chambers Global 2014 wederom geclassificeerd in de hoogste categorie: Band 1. Ook heeft het met vier advocaten het hoogste aantal individueel geplaatste kantoorgenoten van de Nederlandse Cariben.

Chambers Global zegt over VANEPS: “Dit team biedt superbe expertise in financiële en ondernemingsrechtelijke zaken, en ‘verdient duidelijk zijn reputatie als leidend kantoor van het eiland’. De cliënten zijn high-profile organisaties, met bekende namen in de toeristische, financiële en utiliteitssector. Het team wordt ondersteund door vestigingen in de gehele Nederlandse Cariben inclusief Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Clienten waarderen de hoge kwaliteit van de dienstverlening van het kantoor, en zeggen dat zij ‘altijd snel en accuraat antwoord krijgen’.”

Vier van de zeven partners van het kantoor krijgen de eervolle individuele vermelding. Dat zijn twee keer zoveel plaatsingen als het eerstvolgende kantoor. Frank Kunneman en Randolph van Eps zijn individueel ook in de hoogste categorie (Band 1) geplaatst. Focco Lunsingh Scheurleer is geplaatst in Band 2, en Michiel Gorsira in Band 3. De volledige rankings zijn op de website van Chambers & Partners te bekijken.