De Guides to Doing Business van advocatenkantoor VANEPS zijn uitgebreid met de jurisdictie Suriname. Deze online gids, die eerder dit jaar volledig werd geüpdatet, is een basale wegwijzer in het zakelijke juridische landschap van de Nederlandse Cariben en – vanaf nu dus ook – Suriname.

Deze zevende versie van de Guides to Doing Business is samengesteld door de Suriname Desk van VANEPS. Dit gespecialiseerde team staat lokale en internationale klanten met belangen in Suriname bij en publiceert regelmatig over voor Suriname relevante juridische en economische onderwerpen. De Surinaamse Guide to Doing Business vormt hierop een aanvullende service.

Ondernemers en investeerders kunnen de online Guide to Doing Business (toegankelijk via de directe link www.doingbusinesssuriname.com) gebruiken als naslagwerk en als eerste stap bij het in kaart brengen van de juridische aspecten van het zakendoen in Suriname. De zeven Guides to Doing Business samen trekken momenteel meer dan 4.000 bezoekers per maand.