Alle vijf de supermarkten van de Van den Tweel Groep op Curaçao, Aruba en Bonaire – lokaal bekend als ‘Van den Tweel Supermarkets’, ‘Ling & Sons IGA Supercenter’ en ‘Warehouse Bonaire’ – zijn overgenomen door Alphabet Holdings. Deze investeringsgroep staat onder leiding van zakenman Gassan Azan, onder meer eigenaar van de MegaMart supermarktketen in Jamaica. Van den Tweel Groep werd in deze omvangrijke overname bijgestaan door Randolph van Eps, Godelieve Wesselingh, Mariëtte Hazejager-Steeg en Joël Felida.

Het team van VANEPS adviseerde Van den Tweel Groep bij het gehele verkooptraject (van de letter of intent en de onderhandelingen met de koper, tot het tekenen van de sale and purchase agreement (SPA) en de overdracht van de aandelen). Ook adviseerde het team over de overeenkomsten inzake de continuïteit van de levering van de producten en de wijze waarop Gerard van den Tweel, oprichter van de verschillende supermarkten, in de toekomst aan de organisatie verbonden blijft.

De supermarkten van de Van den Tweel Groep zijn een begrip op de Caribische eilanden en staan bekend om hun kwaliteit en assortiment. Over de overname verschenen artikelen in meerdere lokale dagbladen, waaronder het Antilliaans Dagblad en de Amigoe.