Bij VANEPS zijn in augustus en september drie nieuwe advocaten in dienst getreden: startende advocaten Tiffany de Palm en Brenda Stuart, en ervaren procesadvocaat Roderik van Hees.

 

Tiffany de Palm is geboren en getogen op Curaçao en vertrok naar Nederland om daar rechten te studeren. In 2015 rondde ze de master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg af. Tiffany had zich al voor haar vertrek naar Nederland voorgenomen na haar afstuderen terug te keren naar haar geboorte-eiland en liep daartoe tijdens haar studie een half jaar stage bij het Kadaster op Curaçao. Met haar start in augustus bij VANEPS, bracht ze haar voornemen in praktijk.

Roderik van Hees is sinds 2008 werkzaam als advocaat en werkte bij NautaDutilh en het in procesrecht gespecialiseerde kantoor Lemstra Van der Korst. Hij is gespecialiseerd in geschillenbeslechting op het gebied van ondernemings- en verbintenissenrecht, en was betrokken bij diverse grote en bekende procedures in Nederland. Voorbeelden zijn de aansprakelijkheidsprocedure en parlementaire enquête rond woningcorporatie Vestia en de procedures die volgden op de onteigening van SNS REAAL. Roderik publiceert regelmatig, met name op het gebied van internationaal privaatrecht. Hij was vicevoorzitter van de Jonge Balie in Amsterdam.

Net als Roderik, startte ook Brenda Stuart in september bij de vestiging van VANEPS op Curaçao. Brenda behaalde haar master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam in 2014. Hierna werkte ze als jurist bij Eiffel in Arnhem, voornamelijk op het gebied van arbeids-, ambtenaren- en bestuursrecht. Naast haar studie was Brenda bijzonder actief op sociaal maatschappelijk gebied. Zo rondde ze eerder een studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening af en was ze onder andere au-pair in Amerika, bijlesdocent in Europees Recht en redacteur bij Legal360 (een online community voor de juridische professional).

Brenda start in de sectie Corporate & Banking van VANEPS. Tiffany en Roderik starten in de sectie Litigation & Commercial.