VANEPS zoekt nieuwe collega’s! Met name advocaten met 3 tot 6 jaar ervaring, maar we hebben ook enkele plekken voor advocaat-stagiairs. Om die te werven, bedachten we de juridische headhunter mr. Van den Ek.

De online #test@mr.VandenEk is een ludieke tool, maar geboren vanuit de gedachte dat ons kantoor een bijzondere propositie heeft die echter niet voor iedereen geschikt is. VANEPS biedt een carrière op internationaal topniveau in een Caribische woon- en werkomgeving. Dat is een prachtige ervaring, waarvoor je je leven over een andere boeg moet durven gooien. Om die boodschap op een opvallende manier voor het voetlicht te brengen, hebben we mr. Van den Ek in het leven geroepen. Hij acteerde op het randje, zodat aandacht gegarandeerd was.

Dat blijkt uit de resultaten van de virtuele meesterhunter: bijna 2.500 ambitieuze carrièremakers bezochten zijn website en 1.300 mensen deden de online #test@mr.VandenEk. Dat deden ze niet voor niets; al voor de ontmaskering van de hoax werden enkele procedures opgestart met kandidaten die wisten uit te vinden dat VANEPS het meesterbrein achter de campagne was.

VANEPS biedt je een succesvolle carrière én uitzicht op de tropische zee. Vind jij dit ook een aantrekkelijk (voor)uitzicht? Kijk dan op www.advocaatindecariben.com. Op deze website leer je ons en de Caribische advocatuur beter kennen. Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend kennismaken met een van onze kantoorgenoten? Neem dan contact op met HR Manager Nancy Hoop (T +5999 461 3400 ext. 260, E hoop@vaneps.com).

Related article