Advocatenkantoor VANEPS heeft vorige week tijdens Green Aruba where Europe Meets the Americas een succesvolle Meet & Greet georganiseerd voor conferentiebezoekers. De conferentie richtte zich op duurzame energie, technologie, infrastructuur en toerisme; vier onderwerpen waarmee het kantoor ruime ervaring heeft.

De Meet & Greet werd dan ook door veel bedrijven en organisaties aangegrepen als netwerkgelegenheid. Vertegenwoordigers waren aanwezig van energiebedrijven als Curoil, Refineria di Korsou en Elmar, zakelijke dienstverleners als PwC en Deloitte, financiële dienstverleners zoals AIB en de Centrale Bank, en belangenorganisaties als ATIA. Ook oud-premier van Nederland Jan-Peter Balkenende gaf acte de presence.

Tijdens de borrel gaf Tom Peeters, senior associate van het kantoor, een korte presentatie over samenwerkingsvormen voor duurzame projecten: Cooperation in Sustainability. Een onderwerp dat naadloos aansloot bij de agenda van de conferentie, en waar Tom ruimschoots onderzoek naar deed. Hij doceert dan ook regelmatig over dit onderwerp en plaatste dit tijdens de borrel in Arubaans perspectief. Op 4 november geeft hij een uitgebreidere uiteenzetting over de structurering van duurzame projecten op Bonaire, waar VANEPS een ontbijtsessie organiseert die volledig in het teken zal staan van dit onderwerp.